energetische soundHEALING ONTSPANNINGSBEHANDELING MET KLANKSCHAALMASSAGE EN AROMATHERAPIE

null


Energetische Healing


Energetische Healing is een holistische en goddelijke levensenergie. Het heft blokkades op in je lichaam en geest en brengt je weer in balans. De energie gaat stromen en activeert het zelfhelend vermogen. Door een Energetische Healing komt er extra energie in het lichaam en het lichaam kan die energie gebruiken om te herstellen en blokkades op te heffen. Hierdoor worden je lichaam en geest gereinigd en komt er ruimte voor heling. Ook geeft  Energetische Healing een hele diepe ontspanning. Een Energetische Healing kan naast een reguliere behandeling plaatsvinden, als aanvulling, versterking of ontspanning.


Klankschalen


Klankschalen zijn schalen die gemaakt zijn van diverse soorten metaal. De klankschalen veroorzaken door hun vormen en materialen, klanken en trillingen. De klanken en trillingen van de klankschalen werken diep in op je lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trillingen en frequenties herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden.

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Dit zorgt ervoor dat de trillingen van de klankschalen door het lichaam heen geleiden. Hierdoor ontstaat een innerlijke massage, die zorgt voor een hele diepe ontspanning en werkt op celniveau. Door de subtiele trillingen worden celwanden weer soepel en ontspannen. Ook komen er vaak emoties los. Door de helende trillingen van de klankschalen, worden alle lichaamscellen op een fijne en subtiele manier ontdaan van blokkades en afvalstoffen. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend, waardoor je meer in contact met je lichaam komt. Je voelt je weer als herboren en vol nieuwe energie! De trillingen werken lang door in je lichaam. Het zorgt ervoor dat je beter in balans komt en dat je het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeert.


null


Aromatherapie


Etherische oliën zijn oliën die verkregen worden uit aromatische planten. Etherische oliën hebben een geneeskrachtige en helende werking en zijn te gebruiken in aromatherapie. Etherische oliën hebben een krachtige invloed op ons lichaam. Met aromatherapie kun je je lichamelijke en mentale gezondheid verbeteren door middel van deze natuurlijke oliën.Behandeling


Bij een Klankschaalmassage wordt een grote klankschaal onder op je rug geplaatst. De klankschaal wordt bewogen over de rest van je lichaam, terwijl de klankschaal wordt aangeslagen. De trillingen voel je door je lichaam en maken vastzittende spanningen los. Daarna komt de Energetische Healing, waardoor alle losgekomen spanningen worden afgevoerd. Ter ondersteuning van de behandeling wordt er gebruik gemaakt van aromatherapie.

Deze behandeling duurt ongeveer een uur. Bij deze behandeling mag je alle kleren aanhouden. Wel moeten je schoenen uit. Je ligt tijdens de klankschaalbehandeling op je buik op de behandelingstafel. Voor de Energetische behandeling draai je je om naar je rug.

Het is belangrijk om na deze behandeling veel water te drinken om eventuele afvalstoffen goed af te kunnen voeren.


Een klankschaalmassage wordt niet gegeven in geval van trombose, een pacemaker, epilepsie, psychoses, hoge bloeddruk , spataders en bij zwangerschap.