Holistische Therapie en coaching


Holistische therapie of coaching


Bij holistische therapie of coaching kijken we naar de oorzaak achter jouw klachten(en). Samen gaan wij op zoek naar de oorzaak van je klacht op holistisch niveau. Holisme houdt in dat je iemand ziet als één geheel. Er wordt gekeken op fysiek-, mentaal-, emotioneel-, energetisch en spiritueel niveau. Alle klachten worden ook holistisch bekeken of behandeld. 

Door de holistische behandelingen of gesprekken kan er een groter bewustzijn ontstaan, dat je op weg helpt om andere keuzes te maken in je leven, waardoor je meer trouw blijft aan jezelf en meer in het hier en nu gaat leven.


 


 Holistische therapie


Tijdens holistische therapie werk ik met diverse technieken en methodieken, zoals systeemopstellingen, energetisch lichaamswerk, visualisaties, helende reizen, Sedona, intuïtieve massages of buik-bekkenmassages. Ook geef ik helende en ontspannende Wombhealingen, omdat er in de baarmoeder heel veel emoties en trauma's zijn opgeslagen.

De behandeling wordt vaak ondersteund met een Energetische Healing of de Biotensor. Met de Biotensor screen en behandel ik het lichaam. Afhankelijk van de vraag wordt deze aangevuld met edelstenen, etherische oliën, remedies of klankschalen.


Voorbeeld van klachten voor een holistische behandeling:


Fysieke klachten: hoofdpijn, buikpijn, baarmoederklachten, rugklachten, chronische klachten
Emotionele klachten: relatieproblemen, vermoeidheid, lusteloosheid, onzekerheid
Mentale klachten: burn out, depressie, piekeren
Energetisch niveau: hooggevoeligheid (HSP), weinig energie
Spiritueel niveau: levensvragen, bewustwording


null


Holistische Coaching


Tijdens een holistisch coachingstraject help ik je om antwoorden te vinden op vragen die gaan over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. We verkennen samen jouw mogelijkheden en kwaliteiten en hoe we deze positief in kunnen zetten.  De holistische coachingsgesprekken zijn er ook voor om meer inzicht te krijgen in je dromen en wensen. En als je stress wilt beperken in het dagelijks leven, door meer balans te zoeken tussen werk en privé. 


Voorbeeld van coachingsvragen:


Zingevingsvragen

HSP

Autisme

AD(H)D

Opvoedvragen

Familieproblemen

Relatieproblemen

Werkconflicten

Stress

Burn-Out

Lichamelijke klachten

Geestelijke problemen

Trauma

Depressie

Rouw

Narcisme in relatiesWandelcoaching


Stap voor stap werken aan jouw fysieke, mentale, en emotionele herstel. Samen werken wij aan de opbouw van je vitaliteit door de combinatie van wandelen in de natuur en de coachingsgesprekken. Dit zorgt ervoor dat je weer in staat bent om te werken of te leven, zoals jij dat het liefst doet vanuit je hart.