pedagogische coachingOuder- en Kindcoaching


Tijdens de coachingsgesprekken vind ik het belangrijk om de ouder- en kindrelatie te versterken. Soms is door omstandigheden de hechting tussen ouder(s) en kind minder goed gegaan. Dit voel je vaak in de ouder- kindband en ik vind het belangrijk om deze band te herstellen, zodat je kind in de toekomst opgroeit als een emotioneel gezonde volwassene. Door een speciale relatie en een veilige hechting met jouw kind op te bouwen, gaat hij of zij later ook op een goede manier andere relaties aan. Maar wat ik vooral belangrijk vind, is om te zorgen dat jouw kind de verbinding met zichzelf weer vindt, zodat hij of zij vol zelfvertrouwen in hun eigen kracht komen te staan. 


null


(Pedagogische) Coaching voor Kinderopvangorganisaties  


Als Pedagogisch Coach ben ik de spil tussen het pedagogisch beleid en de uitvoering hiervan en help ik medewerkers in de kinderopvang bij het signaleren van knelpunten in hun werkzaamheden, kennis en vaardigheden. Als Pedagogisch Coach signaleer ik ook veel overbelasting en een hoog ziekteverzuim binnen de Kinderopvang. Veel medewerkers hebben een burn-out of zitten er tegenaan. Aangezien ik ook Holistische Coachingstrajecten aanbied, wil ik graag samen met de medewerker kijken naar de nieuwe belastbaarheid binnen de functie om terugval te voorkomen.  

Tijdens een Holistisch Coachingstraject verken ik samen met de medewerker zijn of haar mogelijkheden en kwaliteiten en hoe we deze positief in kunnen zetten.  En hoe we stress kunnen beperken in het dagelijks leven door meer balans te zoeken tussen werk en priv√©.

 


Coachingswandeling voor Werknemers      


Stap voor stap werken aan jouw fysieke, mentale, en emotionele herstel. Samen werken wij aan de opbouw van je vitaliteit door de combinatie van wandelen in de natuur en de coachingsgesprekken. Dit zorgt ervoor dat je weer in staat bent om te werken of te leven, zoals jij dat het liefst doet vanuit je hart.